Zalety schładzarki tzw. „szokówki”
Bardziej wtajemniczeni znają ten typ urządzenia chłodzącego, jakim są schładzarki. Kto o nim nie słyszał, niewątpliwie powinien zasięgnąć choć minimalnej wiedzy na jego temat, gdyż posiadają one wiele zalet i powoli zaczynają spychać na dalszy plan tradycyjne urządzenia chłodzące, to jest zamrażarki.
Najważnieszymi zaletami są :
1. Szybko schładzają lub zamrażają produkt.
2. Produkt po odmrożeniu zachowuje swoje pierwotne własności:
– smak,
– konsystencję,
– barwę,
– zawartość witamin i składników mineralnych.
3. Wyeliminowanie podczas procesu bakterii i drobnoustrojów.
4. Oszczędność czasu.
5. Daje możliwość poddawania procesowi schładzania/zamrażania jednorazowo dużych ilości produktów (pojemność od 5 – 200 kg)
6. Dzięki budowie mamy możliwość utrzymania urządzenia w czystości.
Schładzarki sprawdzają się nie tylko w branży gastronomicznej, ale równieź coraz częściej zaczynają gościć w naszych domach.
Są dedykowane wszystkim tym, którzy cenią sobie jakość serwowanych dań, wygodę oraz oszczędność.
kluczowe frazy: Niezawodny sterownik schładzarki do mleka, Dochodzenie odszkodowań górniczych w Koninie, środek tezauryzacji, krzem sieć krystaliczna